Projectkoor Castricum - Dirigent & Pianist

CEES BRUGMAN

Cees Brugman studeerde trombone/tuba aan het Haagse Conservatorium. Verder behaalde hij diploma’s voor schoolmuziek en studeerde hij orkest- en koordirectie. Gedurende vele jaren was hij dirigent van diverse bekende orkesten en koren.Tot 1998 was hij directeur van de stichting Toonbeeld in Castricum. Hij heeft in 1993 het Toonbeeldkoor opgericht en in 2003 het koor Vocal Choice.Eerstgenoemd koor vervolgde zijn activiteiten onder de naam Tourdion vanaf 2003. Met het toenmalige Toonbeeldkoor heeft hij ook concerten gegeven in Israël, Italië, Portugal en Parijs. Momenteel is hij werkzaam als dirigent, examinator, arrangeur en muziekrecensent voor drie dagbladen. Ook vervangt hij incidenteel collega-dirigenten bij koren en orkesten. Tijdens de laatste jaren heeft hij succesvol verschillende projectkoren geleid, zowel in Castricum, Limmen als Heiloo.

 ''Sinds september 2021 is hij tevens dirigent van Zandvoorts Mannenkoor''

 

GIJS BRAAKMAN

Gijs Braakman heeft hoofdvak piano gestudeerd aan de Amsterdamse Hoge School voor de Kunsten. Na zijn studietijd heeft hij diverse optredens gedaan, zowel solistisch als begeleidend.
Van 2009 tot medio 2011 was hij tevens de vaste begeleider van het koor Vocal Choice.
Gijs is ook docent bij de Muziekscholen Uitgeest en Schagen en tevens muzikaal leider van het koor“Take it Easy’’ in Beverwijk.